El domini del CF Igualada no és suficient

25 de març de 2019

Un partit molt complet del CF Igualada no es va poder rubricar amb la victòria.

Els blaus tenien un duel directe a terres lleidatanes. Visitaven un equip molt sòlid, que tan sols havia perdut cinc partits aquesta temporada. Els jugadors de ‘Moha’ tenien moltes ganes de donar un cop sobre la taula i demostrar la seva vàlua.

I així va ser com amb un gran inici, els igualadins van ser molt superiors durant tot el primer temps. Es dominava el control del joc, que va generar una bona quantitat d’ocasions, que no es van saber aprofitar. L’estil de joc habitual de l’Igualada es va fer notar en tot moment, neutralitzant el joc d’atac dels locals. S’arribava al descans amb l’empat a zero.

A la represa, els anoiencs seguien amb la mateixa bona dinàmica. Possessions llargues que generaven més aproximacions a l’àrea rival. I més quan l’àrbitre va anul·lar un gol dubtós. Però no era el dia encertat de cara al gol i entraven als minuts amb el resultat inicial.

En aquests últims compassos, Simón va ser capaç d’obrir el marcador i posar el 0-1. Semblava que els tres punts marxaven cap a Igualada. No obstant, en una de les poques ocasions locals, al minut 89, va servir per empatar l’enfrontament.

Un resultat que deixa descontent a l’Igualada per la bona imatge oferta per tot l’equip i que serveix per sumar 43 punts. La setmana vinent es rep al filial del Lleida, a Les Comes.