El doctor igualadí Marc Vives, nomenat representant a la Societat Europea d’Anestèsia Cardiotoràcica

788

El doctor igualadí Marc Vives, metge adjunt Servei d’Anestesiologia i Reanimació, ha estat nomenat representant de l’estat espanyol a la Societat Europea d’Anèstesia Cardiotoràcica (European Association of Cardiothoracic Anesthesia – EACTA-). Aquest nombrament dona dret a formar part del “Represantative Council” i a participar en la presa de decisions de la Societat.

Entre 2013 i 2014, Vives va realitzar un programa de formació  d’investigació Clínica (“Global Clinical Scholars  Research training program) a Harvard Medical School. Del 2014 a 2017 va estar treballant a la Secció d’Anestèsia Cardiotoràcica de l’Hospital de Bellvitge, així com a cap d’Investigació Clínica del Servei d’Anestesiologia del Hospital de Bellvitge. Al juliol del 2017, es va incorporar a l’Hospital Universitari de Girona Dr. Josep Trueta, en la secció d’anestèsia cardiotoràcica i vascular, així com a responsable d’investigació clínica del servei. A més, l’igualadí ha publicat més de 30 articles en revistes científiques “Peer Review” nacionals i internacionals, autor de més de deu capítols en llibres nacionals i internacionals i és editor del llibre “Cardiac Anesthesia and Postoperative Care” de la Editorial Springer, que està en procés de realització.

El Dr. Marc Vives va realitzar els estudis universitaris a la Universitat de Navarra entre els anys 1997 i 2003. Seguidament va fer l’especialitat d’Anestesiologia i Crítics a la Clínica Universitat de Navarra. El 2011 va presentar la Tesis doctoral en relació a la Fallada renal en la cirugia cardíaca. Del 2011 al 2014, va realitzar varis Clinical Fellowships en Cirugia i UCI Cardíaca a Centres de referència internacional en el món de la Cirugia Cardiotoràcica i Cardiologia, com el Royal Brompton & Harefield Hospital de Londres, i el Toronto General Hospital, a Canadà.