El director de TV3, Vicent Sanchis, exposarà els reptes de la televisió pública en un col·loqui a Capellades

137

El pròxim dijous 13 de febrer, a 2/4 de 8 del vespre, la Societat La Lliga en col·laboració amb l’Ajuntament de Capellades organitzen aquesta conferència per posar sobre la taula els reptes dels mitjans de comunicació davant l’aparició de les xarxes socials, la segmentació del mercat audiovisual el canvi d’hàbits de consum d’informació.

Per fer-ho, comptaran amb la presència de Vicent Sanchís, director de TV3, en un col·loqui moderat pel periodista i meteoròleg capelladí Roger Solé.

L’acte tindrà dues fases: la primera, amb una explicació i exposició de TV3 com a exemple de servei públic i una segona part, amb la intervenció per part del públic, que podrà fer preguntes, aportacions, comentaris, etc…

Cap a on evolucionaran els principals mitjans públics de televisió els pròxims anys? Desapareixerà el consum de televisió com l’hem entès fins ara? Quins seran els formats televisius del futur? Quins són els programes de més audiència dels mitjans públics actualment? Aquestes qüestions i moltes més marcaran el fil conductor d’aquest acte.

Així doncs, el director de TV3 anirà a Capellades, el proper dijous, en un moment en què la televisió pública catalana, està en el punt de mira. Els assistents podran utilitzar les xarxes socials per dinamitzar la xerrada i fer el seguiment dels continguts més significatius que s’hi exposen.