El Dia Internacional de la Gent gran es celebrarà a Igualada el proper 29 de setembre

0
318
????????????????????????????????????

Igualada serà l’encarregada d’acollir aquest any 2018 els actes del Dia Internacional de la Gent Gran a l’Anoia. Després que Òdena en fos l’escenari en la darrera edició, en aquesta ocasió la capital de la comarca agafa el relleu organitzatiu d’una jornada que cada any aplega centenars de persones procedents de bona part dels municipis anoiencs i que involucra nombroses entitats per a fer-la possible.

Ahir dimecres se’n van avançar els detalls, en una roda de premsa amb la tinent d’alcalde d’Acció Social de l’Ajuntament, Carme Riera, i algunes de les entitats implicades en l’organització. Els actes tindran com a epicentre la Plaça Castells i l’Escola Pia i les activitats arrencaran a les 12h del migdia.

La benvinguda per a tots els assistents l’amenitzarà l’Agrupació Folklòrica Igualadina i, a continuació, a partir de les 12:30h, s’oferirà una visita cultural guiada per a conèixer l’edifici de l’Escola Pia, una excel·lent oportunitat per a descobrir els trets més distintius d’aquest simbòlic edifici igualadí, com la seva façana, el claustre o el santuari, entre altres.
A les 14h, al poliesportiu de l’escola, arrencarà el dinar de germanor, una proposta que, l’any passat a Òdena, va aplegar més de 300 comensals i que a Igualada s’espera que torni a tenir una important acceptació i, fins i tot, que es pugui superar aquesta xifra. La cloenda, després del dinar, anirà a càrrec del grup Bartomeu & Sheila, que oferiran un ball popular.

Aquesta és una iniciativa organitzada per l’Ajuntament d’Igualada, el Consell Comarcal de l’Anoia i el Consell de la Gent Gran de l’Anoia, amb la col·laboració de l’Associació de Gent Gran d’Igualada, la Fundació Àuria, la Federació de Pensionistes i Jubilats de CC.OO., l’escola de cuina L’Atelier, el Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada (CECI) i l’Agrupació Folklòrica Igualadina.

Compartir