El dia de Nadal, a Capellades, 39ª Cursa del Gall Dindi i 31ª Travessa a la Bassa
E

24 de desembre de 2018

Demà dimarts 25 de desembre, dia de Nadal, es durà a terme a Capellades una de les proves clàssiques de l’atletisme anoienc, amb la celebració de la 39ª edició de la Cursa del Gall Dindi, 29è Memorial Jaume Solé Quintana.

La cursa del Gall Dindi es disputarà a partir de les 10:30 h. del matí, amb sortida davant del Museu Molí Paperer, sobre el circuit urbà tradicional de 4.600 m. Les inscripcions, gratuïtes i obertes a tots els atletes que hi vulguin participar, es podran efectuar el dia de la cursa, a partir de les 8:30 i fins les 10:00 h. al recinte del Poliesportiu Municipal. També enguany es poden fer per anticipat, a la pàg. web www.aemdekp.com fins avui dilluns 24 de desembre.

Abans de la cursa gran, novament es durà a terme la cursa prèvia oberta a les categ. Pre-Benjamins, Benjamins i Alevins, masc. i fem. (de 6 a 11 anys), sobre 1.000 m. de recorregut, amb sortida a les 10,15 h. Els horaris de les 2 curses s’han avançat mitja hora enguany, vers els d’anteriors edicions.

L’organització de la prova l’efectua l’Ajuntament de Capellades, Àrea d’Esports, amb la col·laboració de l’AEMdeKP, del Club Atlètic Igualada Petromiralles, de la Diputació de Barcelona i del Consell Esportiu d’Anoia.

Foto: Toni Miquel Oliva.

Enguany es duran a terme també les proves de natació corresponents a la Travessa a la Bassa, que arriben a la seva 31ª edició. S’iniciaran aproximadament a les 12 del migdia, després de la cursa atlètica, i amb sortida davant del Museu Molí Paperer. Les inscripcions es podran efectuar abans de la prova, davant de la bassa, un cop finalitzada la cursa atlètica del Gall Dindi.

El repartiment de Premis de la cursa atlètica, es durà a terme davant de la bassa, després de la cursa. Els premis seran: galls dindi per al guanyador/a absoluts de la cursa, pollastres per als guanyadors/es de cada categoria de la cursa, cava per als segons/es classificats, i pinya per als 3ers/eres classif., i regals per als primers/eres classificats de les categories de la cursa infantil.

Pel que fa al repartiment de premis de les proves de natació de la Travessa a la Bassa, es duran a terme posteriorment. Els premis seran cava, turró i pinya. Els premis seran per als 3 primers absoluts masculí i femení i els primers masculí i femení locals.

Hi haurà inflables per a la quitxalla, de 10 a 13h.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?