El Desfolca’t inicia un Verkami per fer possible la 30a edició
E

26 d'abril de 2022

El Desfolca’t, festival de música tradicional i popular de Calaf celebra enguany al 30a edició. El 17 i 18 de juny el festival reunirà els millors grups de folk i convertirà Calaf, un any més, en la capital catalana de la música popular i tradicional amb una quinzena de grups i diverses activitats paral·leles.

El divendres 6 de maig a les 21.30 h al Casino de Calaf tindrà lloc l’acte de presentació de la imatge i de la programació així com de les principals novetats d’enguany. L’acte comptarà amb el concert de El Pony Pisador, un grup de cinc joves que mescla músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat, però treballat amb cura. El bon humor del Pony Pisador és contagiós: els seus espectacles són variats i imprevisibles, perquè entre riures i bromes amb el públic, a cada concert passen coses que ningú esperava. Després del concert hi haurà DJ Folk. Les entrades ja estan a la venda a www.entrapolis.com i també es podran adquirir a taquilla el mateix dia del concert.

El Desfolca’t ha iniciat una campanya de Verkami per fer possible la celebració del 30è aniversari. S’hi pot participar amb aportacions que van des dels 5 € fins als 125 € fins al divendres 6 de maig a www.verkami.com.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta