11.1 C
Igualada
Diumenge, 25 febrer 2024

Un article de

El Cor Exaudio i el Cor Omnes d’Igualada ofereixen un concert de Nadal
E

Publicitat

L’Ajuntament d’Igualada ha programat per al diumenge 22 de desembre, a les 6 de la tarda, un concert de Nadal amb el Cor Exaudio i el Cor Omnes d’Igualada, a la basílica de Santa Maria.

Aquests dos cors proposen un concert amb un nou format, que compta amb la participació destacada de la reconeguda arpista Magdalena Barrera (solista de l’OBC i professora de l’ESMUC), els flautistes Oriol Carceller i Ester Alonso i la violoncel·lista Ester Trilla, sota la direcció d’Esteve Costa.

La combinació del cor amb l’arpa permet alternar moments d’una gran força amb d’altres d’un lirisme i d’una delicadesa extrems. I en algunes obres s’hi sumarà el so eteri de la flauta travessera i la profunditat i l’expressivitat del violoncel.

El repertori gira entorn de dues suites que comparteixen un plantejament similar. D’una banda, A Ceremony of Carols, del compositor anglès Benjamin Britten, en la seva versió original per a veus blanques i arpa, i de l’altra, les Sis nadales populars catalanes, del compositor osonenc Jordi Domènech, per a veus mixtes i arpa, en què les nadales de tota la vida són presentades amb sorprenents variants melòdiques (El noi de la mare) i sovint amb una bona dosi de sentit de l’humor (El dimoni escuat o El Rabadà). El programa es completa amb obres de compositors americans com Dale Warland i Mack Wilberg.

Es poden adquirir les entrades numerades al preu de 15 € el mateix dia a l’església. També és poden comprar anticipades a 12 €, sense recàrrec, a www.teatremunicipalateneu.cat i al punt de difusió cultural i turística del c/ de Garcia Fossas, 2.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies