23.6 C
Igualada
Dimarts, 6 juny 2023

El Consorci Sanitari dona un euro per cada professional que s’ha vacunat contra la grip

El Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) ha fet un donatiu de 444 euros a la Fundació Síndrome de Dravet, en el marc de la campanya de vacunació contra la grip entre el personal, en la qual es dona un euro per vacuna administrada a una entitat o associació sense ànim de lucre que tingui vincles amb algun professional del CSA i proposada, també, pels propis professionals. A aquests 444 euros, s’hi suma la donació de 200 euros de l’epidemiòloga Magda Campins, que va fer la ponència inaugural de la campanya de vacunació, i que ha volgut destinar la remuneració a aquesta fundació, que ha rebut un import total de 644 euros.

La campanya antigripal va començar el novembre de 2022 i ha acabat a finals del gener de 2023 amb 444 vacunes administrades entre els professionals del CSA i d’empreses col·laboradores, el que suposa un índex de vacunació de més del 35%.

La Fundació Síndrome de Dravet és una associació que ajuda a les famílies i impulsa la recerca d’aquesta malaltia genètica que produeix un retràs cognitiu, motor i conductual, considerada una malaltia minoritària que afecta un de cada 20.000 naixements.

En anteriors campanyes, la donació ha estat destinada a entitats com l’associació de Santa Margarida de Montbui Artesanas de Corazón, la Fundació Petit Món, la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT), la Fundació Salut i Societat Sense Fronteres, o l’ONG Kwuonku.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI