El conseller Josep Rull participa en un dinar a Piera

270

PIERA  2En Rull va ser a Piera juntament amb la candidata Àngels Chacón, en un dinar on també varen ser presents el Cap local de CDC Josep Llopart, acompanyat de l’Alcalde d’Igualada en Marc Castells, la Diputada Maria Senserrich, altres alcaldes, regidors i militants de l’Anoia.

Àngels Chacón que s’estrena com a candidata a unes Eleccions Generals, va en 7è lloc de la llista de Francesc Homs, per Barcelona. Ella va explicar el per què de participar activament en aquesta campanya, d’unes eleccions una mica especials i que no es tenien d’haver produït. L’Àngels va dir: “ que nosaltres estem pel procés ja que volem ser un Estat, ara, no podem obviar que cal gestionar el mentrestant i treballar amb fets per Catalunya” ,anar a Madrid és necessari per tal de gestionar directament la desconnexió.

En Rull, va comentar que Catalunya necessita els instruments necessaris per poder ser un país, amb les seves estructures d’Estat, incloses aquelles que tenim, però que no hem pogut desenvolupar per raons econòmiques, ell està convençut de que podem aconseguir-ho i està en mans de Convergència de poder culminar un procés tant important per les persones d’aquest país. Convençut que CDC és un gran instrument en aquests moments decisius.

Va ser una trobada positiva en que es van parlar, tant de la situació a Madrid, com el que està passant a Catalunya, amb les contradiccions en que alguns partits actuals estan actuant.