19.5 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

El conseller El Homrani presenta Salvador Vives com a alcaldable d’Esquerra a Capellades

Un article de

El conseller El Homrani presenta Salvador Vives com a alcaldable d’Esquerra a Capellades
E

La Biblioteca El Safareig acollia la setmana passada amb una molt bona resposta de públic, la presentació de l’alcaldable per Esquerra, Salvador Vives que es presenta per primer cop com a cap de llista per Esquerra. L’acte de la presentació va comptar amb el suport del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies Chakir El Homrani.

L’acte va estar presentat per l’Àngel Soteras, fins ara al capdavant de la llista capelladina. Soteras va destacar la preparació i la força de voluntat del candidat, “per representar Esquerra a Capellades cal creure que ho pots fer, poder-ho realment fer i, sobretot, voler-ho fer. El Salvador creu, pot i vol. I a Esquerra hi creiem i volem que sigui el nostre candidat”.

El candidat va agrair a tota la gent d’Esquerra de Capellades la seva confiança per encapçalar la llista republicana a les properes eleccions municipals del 26 de maig.
Vives va explicar que accepta el repte amb moltes ganes de treballarja que “és necessari guanyar l’alcaldia perquè Capellades no pot continuar sense tenir una planificació de llarg recorregut, i això només ho podem fer les persones d’Esquerra”.

L’últim bloc de la seva presentació el va destinar a explicar els 25 objectius claus del programa de govern per als propers 4 i 8 anys.

El tancament de la presentació el va realitzar el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, qui va realitzar una cloenda tot ressaltant la importància de la política municipal, com aquella més propera als veïns i veïnes i els valors republicans de “fer una política propera, oberta i transversal”.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Editorial | 🏨 Més estudis… i més lloguer 👉https://ow.ly/JNpJ50PR0Ph

✍️"L’escassedat d’oferta i l’altíssima demanda comporta, lògicament, preus desmesurats."

🎓L’ @ajigualada i la @UdL_info, en converses per a nous estudis universitaris de #Medicina, #Dret i #Psicologia 👉https://ow.ly/cXWt50PR1tP

Tot plegat permetria arribar a la xifra de 1.500 estudiants universitaris a mitjà termini, al voltant del 2030