10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

El Consell prepara per a novembre una jornada sobre el bullying
E

Publicitat

El dijous, 19 de novembre, es durà a terme la segona jornada de bones pràctiques ‘Prevenció i intervenció enfront de l’assetjament entre iguals’. L’acte, que enguany se celebrarà en format virtual, està organitzat pel Consell Comarcal de l’Anoia i impulsat per la Comissió de detecció, prevenció i intervenció enfront de l’assetjament entre iguals de la comarca.

La iniciativa s’adreça a professionals de diversos àmbits que treballin amb infants i joves o bé que estiguin vinculats a l’assetjament entre iguals i l’objectiu de la trobada és generar un espai d’intercanvi i coneixement entre tots ells. Comptarà amb una ponència inaugural dedicada al ciberassetjament titulada “Del bullying al ciberbullying, avançant en la prevenció i la intervenció” a càrrec d’Irene Montiel, doctora en psicologia i criminòloga, experta en comportaments de risc en línia, així com amb la presentació d’experiències de prevenció o intervenció del bullying vinculades als àmbits de la cultura, el lleure o l’esport.
La jornada tindrà lloc entre les 9:30 i les 12:30h. Per a més informació i inscripcions, les persones interessades poden adreçar-se a ciutadania@anoia.cat i dirigir-se directament al Consell Comarcal, a la plaça Sant Miquel.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies