El Consell Comarcal oferirà als ajuntaments un catàleg amb 120 serveis

49

El Consell Comarcal de l’Anoia va aprovar la setmana passada, en el marc del ple corresponent al mes de novembre de 2019, el Catàleg de Serveis 2020. El document, a disposició de tots els consistoris de la comarca, ofereix més d’un centenar de serveis en diferents àmbits.

Aquesta àmplia oferta es concreta, específicament, en cent vint línies de suport: gairebé
seixanta corresponents als Serveis a les Persones, una trentena en l’àmbit del Desenvolupament Econòmic i l’Ocupació, una quinzena corresponents a l’àrea de Sostenibilitat i Territori i, finalment, pràcticament una vintena pertanyents als àmbits de Serveis Territorials, Governació i Presidència. En aquesta guia, de fàcil consulta, els ajuntaments poden trobar els detalls i requisits per cada element, així com la mecànica de sol·licitud i tramitació.

El president del Consell Comarcal, Xavier Boquete afirma que “una de línies d’acció prioritàries per nosaltres és l’oferiment de serveis veritablement útils i necessaris als ajuntaments de l’Anoia, aquells que els ajudin a fer millor el dia a dia de la ciutadania”. Boquete afegeix que “tots aquests serveis són possibles gràcies al ferm compromís de suport a l’Administració local i a la professionalitat i vocació de servei públic del personal tècnic d’aquesta institució”.

Altres acords del plenari
En aquest ple corresponent al mes de novembre, celebrat el passat dia 26, es van aprovar
altres punts, com ara la Declaració Cultural d’Interès Local (BCIL) de l’edifici Associació Cultural Recreativa Unió Calafina i del campanar i Parròquia de Sant Jaume de Calaf o una moció de demanda d’explicacions a la Generalitat de Catalunya en referència al lloguer de l’edifici Cíclope d’Igualada, entre d’altres. També es va donar lectura i es va explicitar el suport al Manifest amb Motiu del 25N, Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones.