10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

El Consell Comarcal inicia una campanya de sensibilització contra el bullying
E

Publicitat

El Consell Comarcal de l’Anoia va presentar, el passat 18 d’octubre, el circuit de detecció i intervenció enfront el bullying, a més de la campanya de prevenció i sensibilització per donar resposta a aquest assetjament.

La jornada, celebrada al Campus Motor de l’Anoia, va comptar amb l’assistència d’un centenar de professionals de diversos àmbits (salut, ensenyament, serveis socials, cossos de seguretat, joventut…). Al llarg de l’acte es va explicar l’origen de la comissió de prevenció, detecció i intervenció del bullying, un grup de treball interdisciplinari que va néixer per encàrrec de la Taula Territorial d’Infància i Adolescència de l’Anoia l’any 2016 i que s’encarrega de generar dinàmiques de treball en xarxa i definir protocols d’actuació davant les situacions d’assetjament entre iguals.

L’acte va incloure la xerrada d’en Jordi Collell, mestre, psicòleg i màster en psicopatologia infantil que va oferir un marc teòric per comprendre el fenomen de l’assetjament.

Desprès de la presentació del circuit es va informar dels continguts de la campanya de comunicació adreçada especialment a joves i formada per un vídeo i uns flyers informatius que es faran arribar a través publicitat geolocalitzada a les xarxes socials.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies