El Consell Comarcal de l’Anoia denuncia les pintades fetes a la paret de la seu

0
105
Foto: vía Twitter @claaarisssfs

La seu del Consell Comarcal de l’Anoia s’ha despertat aquest matí amb unes pintades contra els càrrecs electes polítics i sindicals de la institució. La corporació ja ha presentat denúncia als Mossos  d’Esquadra.

Les càmeres de seguretat de l’edifici, ubicat a la plaça de Sant Miquel, han enregistrat els fets i s’han pogut identificar les dues persones que han fet les pintades. Algunes fonts apunten que en les imatges apareix un conegut militant d’ERC Igualada.

Foto: vía Twitter @claaarisssfs

La denúncia ja està en mans dels Mossos d’Esquadra i en ser un edifici  històric catalogat per l’Ajuntament d’Igualada es tramitarà per via penal amb la gravetat que comporta, ja que el codi penal pot arribar a castigar-ho amb penes de presó.

Paral·lelament a la denúncia per via penal a causa de les característiques de l’edifici, també es procedirà a establir la sanció que marquen les ordenances municipals d’Igualada i l’assumpció dels costos de la neteja.

El Consell Comarcal de l’Anoia condemna l’acció vandàlica i afirma que el vandalisme i la coacció no té lloc en una societat democràtica.

Compartir