El Consell Comarcal cerca voluntaris per a la gravació d’àudios per a la promoció de les rutes dels castells de l’Anoia
E

27 d'octubre de 2015

TORRE.jpg

El Consell Comarcal de l’Anoia cerca persones voluntàries que vulguin participar en la gravació d’uns àudios que difondran tres rutes de castells. Les locucions podran escoltar-se en una aplicació mòbil que s’està elaborant i que té com a objectiu la promoció turística del territori en el marc del projecte “Anoia, terra de castells”.

Els locutors hauran de tenir habilitats teatrals i bona locució per tal d’interpretar personatges medievals a través dels quals s’explicarà la història dels nostres castells. Els interessats en rebre més informació i/o fer arribar la seva sol·licitud ho poden fer a través del correu turisme@anoia.cat

Els municipis que formen part de les tres rutes que promociona l’App són: Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui, Castellolí, Piera, Santa Maria de Miralles, Òdena, Veciana, La Torre de Claramunt, La Pobla de Claramunt, Castellfollit de Riubregós, Jorba, Calonge, Calaf, Sant Pere Sallavinera, Els Prats de Rei, Igualada, Rubió, Cabrera d’Anoia, Argençola, Bellprat, Orpí i La Llacuna.

“Anoia, terra de castells” és una iniciativa del Consell Comarcal de l’Anoia per a la promoció del territori a través de la posada en valor del patrimoni arquitectònic que suposen aquestes fortaleses. Fins a data d’avui, s’han desenvolupat múltiples accions promocionals, entre elles un desplegable amb una selecció de 25 torres i castells. La publicació es pot trobar a tots els punts d’informació turística de la comarca i a les oficines del Consell Comarcal.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?