16.9 C
Igualada
Dimarts, juny 6, 2023

El conegut clown Guillem Albà torna a l’Aurora amb l’obra Calma!

Després d’exhaurir entrades la temporada passada, el conegut clown Guillem Albà tornar a l’Aurora aquest cap de setmana amb ‘Calma!’, un espectacle total de teatre de creació, amb grans dosis de clown, teatre visual, gestual i de titelles que recull el color més poètic i visual de ‘Pluja’ i ‘Trau’ i la bogeria més desenfrenada de ‘Marabunta’, amb la intenció que el públic rigui i desconnecti del ritme desenfrenat del dia a dia.

“A poc a poc, deixem de viure en l’ara i aquí, i el cap se’ns emporta una i altra vegada a pensar en milions de coses que no estan passant en el nostre present. Però m’aturo un moment. I des de la meva humil posició d’artista, de pallasso, decideixo crear un espectacle sobre això. Fer aquesta feina em consola una mica, veient com està el món. Potser puc aportar una part molt petita, ínfima, per canviar-lo.”

“Anar al teatre, avui en dia, ja és un acte revolucionari. Amb tanta informació que ens arriba al cervell, parar un moment i veure algú que actua en directe (i que para el temps per compartir una estona), ja ho trobo un acte heroic.”

Horari i venda d’entrades

Les representacions de Calma! tindran lloc el divendres 4 i el dissabte 5 de març a les 20 h i el diumenge 6 de març a les 19 h. Les entrades tenen un cost de 16€ i 13€ (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció.

Abonaments ja a la venda

Ja estan disponibles els abonaments per a la Programació Gener/Maig 2022 que ofereix 4 espectacles per 44 euros amb un 33% de descompte. L’abonament es pot adquirir fins el 12 de març a www.teatreaurora.cat o trucant al 93 805 00 75 els dies laborables.

Compartir