El concurs de dibuix infantil de l’Antic Gremi de Traginers s’exposa virtualment

112

Enguany fa 15 anys que l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada organitza el Concurs de dibuix infantil per a les escoles d’Igualada sota el lema “Surt a veure els Tres Tombs”. En aquesta edició, la participació novament va ser un èxit i per tant, un cop més volen agrair a totes les escoles d’Igualada la seva col·laboració i a tots els nens i nenes els seus dibuixos.

A causa de la situació provocada per la Covid-19, l’exposició dels dibuixos premiats i participants (en total gairebé 180) no es farà als baixos de la Biblioteca Central com de costum, si no que es podrà visitar virtualment des de la web de l’entitat fins al mes de setembre. El repartiment de premis es durà a terme durant el mes de setembre, amb data, hora i lloc encara per concretar.

Dibuix d’Ángeles Alonso, de la Institució Igualada

Aquests n’han estat estat els guanyadors: Lola Cuadras Armengol (I-3, Ramon Castelltort); Arel Pérez Valls (I-4, Emili Vallès); Abril Salminci Cruz (I-5, Escolàpies); Ángeles Alonso (1r, Institució Igualada); Albert Marcet (2n, Institució Igualada); Joel Costa Rubió (3r, Garcia Fossas); Nerea Palacios Martínez (4t, Gabriel Castellà); Natalia Pérez Muñoz (5è, Acadèmia Igualada); Dani Sliwinski Fil (6è, Acadèmia Igualada); Lluc Fernández Pelfort (premi especial “el cavall”, d’I-4, Garcia Fossas); Júlia Navarro Sans (premi especial “Composició”, de 5è, Jesús Maria). Felicitats a tots ells!

Més enllà del concurs de fotografia, altres actes programats per l’Antic Gremi de Traginers també han quedat afectats a causa de la situació actual: el 40è Concurs de fotografia organitzat amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada s’ha ajornat fins a proper avís, el dinar de germanor que es celebra a la Tossa a finals de maig ha quedat suspès i per últim, l’excursió gremial queda ajornada probablement per l’octubre.