6.7 C
Igualada
Dimarts, desembre 7, 2021

El comerç vilanoví es vestirà de festa per promoure les compres de Nadal

Vilanova Comerç ha hagut d’anul·lar la Fira de Nadal, però el comerç de Vilanova del Camí es resisteix a deixar passar l’agenda de Nadal i han repensat la manera de ser-hi presents i de seguir compartint amb la clientela i la població, en general, aquestes dates tan assenyalades.

Albert Viscarri, president de Vilanova Comerç, ha avançat a Ràdio Nova que aquesta serà una campanya nadalenca diferent però molt vistosa. L’entitat ha comprat 50 arbres de Nadal que repartiran entre els comerços associats que també lluiran moqueta vermella a l’entrada. Aquest any, més que mai, diu Viscarri “és necessari contagiar-nos de l’esperit de Nadal i promoure les compres al comerç local”.

Durant aquest mes de desembre els establiments associats a Vilanova Comerç també participen en una nova edició de la campanya de l’Arbre Regal. Un lot de regals valorat en 600 € que es sortejarà, seguint la tradició, el dia 5 de gener.

La irrupció de la Covid-19 ha tingut un fort impacte en el comerç local. Viscarri assegura que durant la pandèmia s’han canviat els hàbits de consum, però en fa una lectura positiva perquè diu, que “el confinament perimetral de cap de setmana ha afavorit al comerç de proximitat”.

Des de Vilanova Comerç, diu Viscarri, són optimistes i proactius. Són conscients que la situació és molt complexa i per això estan disposats a aprofitar totes les oportunitats que els ofereix el sistema. Estan atents a les ajudes i subvencions que es van convocant des de les diferents administracions, tot i que lamenten que “siguin insuficients per fer front a les pèrdues que han acumulat en aquests mesos de pandèmia”.

Malgrat la dificultat, diu el president de Vilanova Comerç, “cal tenir una visió global i assumir els reptes que se’ns proposen en cada moment. L’obertura del sector de la restauració, per exemple, afavoreix la resta del comerç de proximitat”.

Un altre dels reptes als que s’enfronten els comerços locals és la transformació digital. Una branca de negoci, diu Viscarri, que s’ha de tenir molt present. “Aquesta finestra al món pot suposar la diferència entre seguir oberts o tancats o fins i tot pot traduir-se en altres línies de negoci que podrien instal·lar-se al municipi”.

Albert Viscarri ha assumit la presidència de Vilanova Comerç fa poques setmanes. Ha rellevat del càrrec, a Jordi Vilarrubias, que va ser president de l’entitat durant els darrers cinc anys, per a qui ha tingut paraules de reconeixement i gratitud. Com a president de Vilanova Comerç, Viscarri està compromès amb l’entitat i la millora del comerç de proximitat.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Els equipaments juvenils d’Igualada presenten l’agenda d’activitats de Nadal

Amb l’arribada del fred, els equipaments juvenils de la ciutat d’Igualada obren les inscripcions de les activitats que ompliran la Kaserna i Cal Badia...

La campanya “Figues i Ous” se centra en la informació dels mètodes anticonceptius i de protecció

Com cada any, el departament de Sanitat i Salut Pública i el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada posen en marxa la campanya de...

Carta oberta a Pablo Casado

En el seu intent d’anar encara més a la dreta, diu bajanades cada vegada que li posen un micròfon al davant. Habitualment m’hi faig...

Montbui demana la reobertura completa de l’atenció sanitària al CAP

El ple ordinari de novembre de l’Ajuntament montbuienc va aprovar, per unanimitat de tots els grups polítics representants en el consistori, una moció per...

La reconversió cap a les renovables necessita el lideratge del Govern

Ja fa uns mesos que a la nostra comarca, com d’altres, creix el neguit davant les notícies que una nova línia de Molt Alta...
Compartir