16.3 C
Igualada
Diumenge, agost 1, 2021

El comerç vilanoví es vestirà de festa per promoure les compres de Nadal

Vilanova Comerç ha hagut d’anul·lar la Fira de Nadal, però el comerç de Vilanova del Camí es resisteix a deixar passar l’agenda de Nadal i han repensat la manera de ser-hi presents i de seguir compartint amb la clientela i la població, en general, aquestes dates tan assenyalades.

Albert Viscarri, president de Vilanova Comerç, ha avançat a Ràdio Nova que aquesta serà una campanya nadalenca diferent però molt vistosa. L’entitat ha comprat 50 arbres de Nadal que repartiran entre els comerços associats que també lluiran moqueta vermella a l’entrada. Aquest any, més que mai, diu Viscarri “és necessari contagiar-nos de l’esperit de Nadal i promoure les compres al comerç local”.

Durant aquest mes de desembre els establiments associats a Vilanova Comerç també participen en una nova edició de la campanya de l’Arbre Regal. Un lot de regals valorat en 600 € que es sortejarà, seguint la tradició, el dia 5 de gener.

La irrupció de la Covid-19 ha tingut un fort impacte en el comerç local. Viscarri assegura que durant la pandèmia s’han canviat els hàbits de consum, però en fa una lectura positiva perquè diu, que “el confinament perimetral de cap de setmana ha afavorit al comerç de proximitat”.

Des de Vilanova Comerç, diu Viscarri, són optimistes i proactius. Són conscients que la situació és molt complexa i per això estan disposats a aprofitar totes les oportunitats que els ofereix el sistema. Estan atents a les ajudes i subvencions que es van convocant des de les diferents administracions, tot i que lamenten que “siguin insuficients per fer front a les pèrdues que han acumulat en aquests mesos de pandèmia”.

Malgrat la dificultat, diu el president de Vilanova Comerç, “cal tenir una visió global i assumir els reptes que se’ns proposen en cada moment. L’obertura del sector de la restauració, per exemple, afavoreix la resta del comerç de proximitat”.

Un altre dels reptes als que s’enfronten els comerços locals és la transformació digital. Una branca de negoci, diu Viscarri, que s’ha de tenir molt present. “Aquesta finestra al món pot suposar la diferència entre seguir oberts o tancats o fins i tot pot traduir-se en altres línies de negoci que podrien instal·lar-se al municipi”.

Albert Viscarri ha assumit la presidència de Vilanova Comerç fa poques setmanes. Ha rellevat del càrrec, a Jordi Vilarrubias, que va ser president de l’entitat durant els darrers cinc anys, per a qui ha tingut paraules de reconeixement i gratitud. Com a president de Vilanova Comerç, Viscarri està compromès amb l’entitat i la millora del comerç de proximitat.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La Pobla dona un nou impuls a l’activitat de la seva gent gran

A partir d’aquest mes de setembre l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt incrementarà les actuacions que realitza al voltant de l’envelliment actiu a través...

Racons de l’Anoia: Pujalt

El terme de Pujalt, de 31,43 km2 d’extensió, és al sector de ponent de l’altiplà de Calaf, al límit nord de la comarca de...

A propòsit d’una notable Exposició: “Natura viva”, de Carlota Delgar, a Igualada

Nascuda a l’osonenca Manlleu i instal·lada al cap d’uns anys a Els Hostalets de Pierola, Carlota Delgar se’ns presenta com una dona activa i...

Igualada tindrà les zones blaves gratuïtes durant tot el mes d’agost

Aquest any durant tot el mes d’agost la zona blava de la ciutat d’Igualada serà gratuïta. L’1 de setembre es tornarà a activar. L’ajuntament...

L’editorial: Ha tornat el foc

De nou l’Anoia ha tornat a ser assolada pel foc. Aquesta vegada a Bellprat, Santa Maria de Miralles i Sant Martí de Tous, que...
Compartir