9.7 C
Igualada
Dissabte, gener 16, 2021

El comerç vilanoví es vestirà de festa per promoure les compres de Nadal

Vilanova Comerç ha hagut d’anul·lar la Fira de Nadal, però el comerç de Vilanova del Camí es resisteix a deixar passar l’agenda de Nadal i han repensat la manera de ser-hi presents i de seguir compartint amb la clientela i la població, en general, aquestes dates tan assenyalades.

Albert Viscarri, president de Vilanova Comerç, ha avançat a Ràdio Nova que aquesta serà una campanya nadalenca diferent però molt vistosa. L’entitat ha comprat 50 arbres de Nadal que repartiran entre els comerços associats que també lluiran moqueta vermella a l’entrada. Aquest any, més que mai, diu Viscarri “és necessari contagiar-nos de l’esperit de Nadal i promoure les compres al comerç local”.

Durant aquest mes de desembre els establiments associats a Vilanova Comerç també participen en una nova edició de la campanya de l’Arbre Regal. Un lot de regals valorat en 600 € que es sortejarà, seguint la tradició, el dia 5 de gener.

La irrupció de la Covid-19 ha tingut un fort impacte en el comerç local. Viscarri assegura que durant la pandèmia s’han canviat els hàbits de consum, però en fa una lectura positiva perquè diu, que “el confinament perimetral de cap de setmana ha afavorit al comerç de proximitat”.

Des de Vilanova Comerç, diu Viscarri, són optimistes i proactius. Són conscients que la situació és molt complexa i per això estan disposats a aprofitar totes les oportunitats que els ofereix el sistema. Estan atents a les ajudes i subvencions que es van convocant des de les diferents administracions, tot i que lamenten que “siguin insuficients per fer front a les pèrdues que han acumulat en aquests mesos de pandèmia”.

Malgrat la dificultat, diu el president de Vilanova Comerç, “cal tenir una visió global i assumir els reptes que se’ns proposen en cada moment. L’obertura del sector de la restauració, per exemple, afavoreix la resta del comerç de proximitat”.

Un altre dels reptes als que s’enfronten els comerços locals és la transformació digital. Una branca de negoci, diu Viscarri, que s’ha de tenir molt present. “Aquesta finestra al món pot suposar la diferència entre seguir oberts o tancats o fins i tot pot traduir-se en altres línies de negoci que podrien instal·lar-se al municipi”.

Albert Viscarri ha assumit la presidència de Vilanova Comerç fa poques setmanes. Ha rellevat del càrrec, a Jordi Vilarrubias, que va ser president de l’entitat durant els darrers cinc anys, per a qui ha tingut paraules de reconeixement i gratitud. Com a president de Vilanova Comerç, Viscarri està compromès amb l’entitat i la millora del comerç de proximitat.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Vilanova del Camí promou el primer Premi de Narrativa breu

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova del Camí juntament amb la Biblioteca de Vilanova del Camí, convoca el primer Premi de Narrativa...

Un projecte anoienc aconsegueix l’aprofitament del pèl animal per a adob

L’empresa igualadina de fertilitzants pel sector agrícola Labin, amb la col·laboració del clúster de la pell, Leather Cluster Barcelona, ha portat a terme un...

Una mica d’història de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada

La festa dels Tres Tombs a Igualada és una mostra viva de la importància de les celebracions de Sant Antoni en el conjunt del...

L’atur a l’Anoia puja dos punts en un any, però la pandèmia fa perdre 10.000 contractes

Les dades de desocupació que ens ha deixat el 2020 no són bones. Podrien ser pitjors, certament, però no són per alegrar-se i conviden...

La Xarxa programa ‘Klé’, un espectacle de teatre visual a l’Ateneu

El proper diumenge dia 17 de gener, a ¼ d’1 del migdia el grup Xarxa Igualada ha organitzat una representació de l’espectacle Klé, un...
Compartir