El CN Igualada celebra la 80a Diada del soci

38

El dissabte dia 14 de Setembre es va celebrar durant al matí, a les piscines del Molí Nou, la 80ª Diada del Soci del CN Igualada, amb èxit de participació i d’organització de totes les seccions.

La jornada va començar a les 8 del matí, amb una caminada popular de 7,5 km, organitzada per la secció d’excursionisme, cap a la falda de la Tossa en la qual van participar-hi components de vàries seccions (excursionisme, natació i waterpolo) així com familiars i amics dels socis.

A continuació es va poder gaudir d’una exhibició de Pilota Basca, batejos subaquàtics a càrrec del club de submarinisme igualadí AqualataSub, activitat amb molt èxit entre els assistents. Relleus entre les seccions de natació i waterpolo, exhibició de Frontennis a càrrec del Club Frontennis Igualada, reconeixements socials i esportius, sorteig de premis de productes donats per vàries empreses (Xurreria Duna, Agrams, Racó del Traginer, Cal Taribó, Tuga, Alain Afflelou i Camins de Vent) , i per finalitzar aperitiu a càrrec de Servisimó, Xurreria Duna i Supermas.

Es va comptar, a més, amb la presència de l’alcalde Marc Castells, el regidor de cultura Pere Camps, la regidora d’esports Patricia Illa, i la regidora Iolanda Gandia, exnedadora del club.