El Cineclub Ateneu proposa bones pel·lícules per veure des de casa

695

Fa unes tres setmanes el Cineclub Ateneu, en compliment de les noves mesures de prevenció per l’expansió del coronavirus, van decidir suspendre les sessions fins l’abril. Però és evident, a dia d’avui, que de moment no  es pot reactivar la petita i estimada activitat de fer cinema. I sembla que la cosa s’allargarà, encara, una mica més…

old tv with cinema icons vector illustration design

Des del Cineclub, malgrat la inacció cinematogràfica no volen deixar de pensar en el cinema, de viure amb el cinema…. I amb tots vosaltres. Per això us ofereixen tot un seguit d’enllaços (alguns gratuïts, d’altres de pagament) per continuar veient bones pel·lis. Són els que han pogut recopilar, segur que si en busqueu en trobareu molts més.

Filmoteca Española. Cada tres dies programen una pel·li. En aquests dies es pot revisar Laberinto de Pasiones de Pedro Almodóvar. Gratuït.

Filmoteca de Catalunya. Accés a materials de patrimoni i que estan en dipòsit a la Filmoteca. Gratuït.

La Biblioteca té un servei de cinema gratuït online. Es poden veure 2 films per setmana amb carnet, tant clàssics com moderns.

La Xarxa de Biblioteques de les comarques de BCN t’ofereix accedir als documentals del Festival De Cinema Musical In-EDIT

Pels amants del cinema i sèries argentines. Promogut per l’INCAA (Insituto Nacional de Cine y Artes Audiovisuales). Gratuït.

El web del Festival de Sitges. Ens ofereix un curt cada dia. Gratuït.

Aquí hi trobareu enllaços a Festivals i plataformes on visionar pel·lis (de manera gratuïta). Fins i tot, n’hi ha una on es poden veure films del Festival D’A de l’any passat.

Acontracorriente Films. Pel·lis i sèries per veure a casa.

Títols que pots disfrutar aquests dies de manera gratuïta, però en temps limitat. Es veu que aniran actualitzant el catàleg.

Acadèmia Cinema Català. Ens proposen veure cinema de producció catalana.

L’arxiu de TVE té series clàssiques senceres (El planeta imaginario, La bola de cristal, Makinavaja, Historias para no dormir, etc..). Gratuït.

Portal variat de films gratis (en anglès, peró n’hi ha subtitulats en espanyol).

Portal de cinema experimental i música i textos artístics. Gratuït.

Esperem que us siguin útils i els gaudiu! Cuideu-vos molt, sigueu responsables, veieu cinema,… i conserveu les ganes d’anar al cinema! Ens veiem aviat, segur!