El cicle poètic i musical De Pell Sensible proposa dissabte un recital al voltant d’una obra clau de Rovira i Virgili
E

28 de novembre de 2014

rovira_virgili

Demà dissabte, 29 de novembre, a les 20h, l’antiga adoberia de Cal Granotes acull una nova cita del cicle De Pell Sensible, un espectacle al voltant de Els últims dies de la Catalunya Republicana, d’Antoni Rovira i Virgili. La proposta està dirigida per Marc Hervàs i anirà a càrrec de l’actor Jordi Hervàs i del músic i percussionista Ildefons Alonso.

L’escriptor Antoni Dalmau serà l’encarregat de presentar aquest relat sobre la caiguda de Catalunya sota el règim de Franco. Amb aquest fragment tràgic de la història, Antoni Rovira i Virgili, periodista, polític i historiador, escriu una crònica personal de la desfeta d’una Catalunya que es construïa intentant vèncer obstacles històrics i que, a partir del juliol de 1936, va veure interromput aquest camí.

Aquesta escenificació poètica i musical forma part del cicle de música i paraules De Pell Sensible, que va començar el passat mes de juny i que ja ha acollit cinc recitals dedicats a Joan Vinyoli, Antonio Machado, Feliu Formosa, els poetes i poetesses d’Igualada i Miquel Martí i Pol.

De cara al Nadal, s’ha programat un darrer recital especial, que tindrà lloc el 20 de desembre amb Joan Massotkleiner, que recitarà El Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra, acompanyat del músic Pau Figueras.

Les entrades es poden comprar anticipadament al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) al preu de 6 euros i a la mateixa taquilla de Cal Granotes, una hora abans de l’espectacle. L’aforament estarà limitat a noranta persones.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta