El CF Igualada suma la tercera victòria consecutiva al camp del Vista Alegre (1-2)
E

8 d'octubre de 2018

El CF Igualada encadena tres triomfs de manera consecutiva i comencen a mirar cap amunt a la classificació.

Els de Moha venien amb una dinàmica molt bona, amb dues golejades en els últims dos partits i es va fer evident en l’arrencada del partit, quan un joc ben trenat i amb molta intensitat va permetre que es generessin múltiples ocasions per part dels visitants. Així, al minut 17, Nil Pradas va obrir el marcador després d’una gran jugada col·lectiva que va definir a l’escaire de la porteria dels de Castelldefels.

L’enfrontament començava de la millor manera i els visitants ho volien aprofitar per intentar augmentar la diferència. No obstant, a mesura que passaven els minuts, la línia de pressió local anava sent més intensa i va fer que el duel fos més igualat. S’arribava al descans amb el 0-1 al marcador, però sabent que encara quedava molt.

A la segona part, el Vista Alegre va mostrar un joc més directe que feia que les ajudes defensives blaves fossin imprescindibles. Aquí és quan va sortir l’esperit de treball de l’equip, que no es va enfonsar en cap moment, tenint oportunitats per ampliar el resultat.

L’entrada de jugadors de la banqueta, Goran, Fran i Omar, va fer que el ritme dels blaus no caigués. Cal destacar l’aportació de Fran, ja recuperat de l’operació de menisc, amb el seu saber estar futbolístic aportant el “temps” que el partit necessitava en cada moment.

Minuts finals frenètics

En els darrers minuts, els locals, amb un jugador menys, ho van donar tot posant en perill la porteria blava i una gran aturada d’Albert va salvar l’empat.

Finalment, un gol de Carlos Simón al minut 92 va fer que la victòria quedés escrita pel CF Igualada. Tot i això, el Vista Alegre encara va tenir temps per marcar el gol de l’honor al minut 94, de penal.

Amb aquests tres punts, els blaus escalen fins a la cinquena posició, amb 11 punts. La setmana vinent, Les Comes rebrà la UE Tàrrega.