El CF Igualada femení s’imposa amb contundència a l’Hospitalet

8 de novembre de 2021

FAF L’HOSPITALET 2
CF IGUALADA 6

Les igualadines no volien perdre el tren de les primeres posicions de la lliga i tenien l’obligació d’aconseguir la victòria a l’Hospitalet, després de l’empat de la setmana anterior.

Sent conscients que es tractava d’un camp complicat, les jugadores de Víctor Torrijos van sortir molt endollades i ja en el primer minut de joc van poder obrir el marcador però no van estar encertades. El panorama convidada l’optimisme quan, al minut 6, de penal, Pauli feia el primer gol.

I als vint minuts de joc, la mateixa Pauli feia el segon. Semblava que l’enfrontament ja estaria decidit, gràcies a les bones sensacions del conjunt blau amb la pilota, però res més lluny de la realitat. La tendresa defensiva va fer que gairebé al descans, les locals retallessin diferències.

Amb aquest resultat, el club del Baix Llobregat va aprofitar el seu gran desplegament físic per jugar de forma directe, des de llançaments de la pròpia portera. Les blaves es mostraven molt dèbils i les locals van empatar.

Des d’aquell moment, les igualadines es van saber adaptar amb molta tranquil·litat i paciència i Marina va fer el tercer al minut 72. I dos minuts més tard, Bernadí va fer el quart.  Ja a les acaballes del duel, Pauli i Ribas van tancar el marcador final de 2 a 6.

La setmana vinent, les anoienques reben al Viladecans.