El CF Igualada arrenca amb bon peu la pretemporada del retorn a Tercera

12 d'agost de 2019

El CF Igualada ha començat amb bon peu la pretemporada del seu retorn a Tercera Divisió. Els blaus es van enfrontar dissabte a la Pobla de Mafumet, un equip que també milita a la mateixa categoria, en un partit que es va disputar a Les Comes.

Les coses no van començar massa bé pels igualadins, i és que a l’equador de la primera part, els tarragonins es van avançar amb dos gols consecutius, als minuts 22 i 23. Tot i això, els anoiencs van seguir desplegant un joc atractiu i ambiciós, com la temporada passada, i abans del descans van poder retallar distàncies per mitjà de Franco Nantez.

A la tornada de vestidors, els resultat es va mantenir fins el minut 30, en què Martí Just va marcar dos gols, un darrere l’altre, per deixar el marcador final amb un resultat favorable pels locals, 3 a 2.

Després d’arrencar la pretemporada amb un bon resultat, els blaus afronten una setmana amb dos nous partits de preparació. Dijous s’enfrontaran al CF Borges Blanques i el dissabte al CF Terrassa. En tots dos casos ho faran com a visitants.