El CB Igualada fa una crida a omplir Les Comes contra el líder

58

El Monbus CB Igualada pot aconseguir una fita històrica. L’actual líder, Quart CB, arriba a Les Comes per enfrontar-se amb un Sènior Masculí A amb ganes de guanyar. Tot i que falten encara uns partits per acabar la temporada, una victòria suposaria aconseguir una molt bona posició, fins i tot el liderat, i tenir a tocar les fases d’ascens.

L’equip entrenat per Jordi Martí té clar que és un partit clau en la temporada i per això han preparat el partit amb profunditat durant tota la setmana. El pavelló de Les Comes, demanen, “s’ha d’omplir per aconseguir un ambient de final”.

En la passada Final a Quatre de la Lliga Nacional Catalana EBA disputada el passat mes de febrer ja es van enfrontar els dos equips. Finalment va ser el Quart CB qui es va emportar el títol. Ara, el primer equip masculí del CBI vol aprofitar aquesta oportunitat de tornar a jugar contra el Quart CB a casa.

Des del club, la consigna és clara: aquest diumenge, a les 17.45h, toca omplir Les Comes i donar suport a uns jugadors que aquesta temporada ho estan donant tot.