El CB Endavant Vilanova del Camí engega la temporada amb tres equips federats

2 d'octubre de 2018

El passat cap de setmana va començar la vuitena temporada del Club Bàsquet Endavant Vilanova del Camí. Aquesta campanya el club compta amb tres equips, tots federats: júnior masculí, júnior femení i sènior femení. Els dos equips júniors debuten en competició federada, després d’anys de jugar competicions escolars de la comarca. Serà, doncs, una temporada dura, d’aprenentatge i d’adaptació al nou campionat.

Aquesta primera jornada, no va ser bona en resultats, amb tres derrotes, però sí positiva pels bons partits que van fer els equips júniors en el seus respectius debuts.

L’equip júnior masculí, va perdre a casa amb el C.B. Viladecans per 40 a 63. Els nervis dels primers minuts van passar factura, perquè va ser a aquesta primera part on va marxar el rival al marcador. Una vegada els nois van entrar en el joc, a la segona meitat van fer un gran partit, i el marcador parcial va ser molt més igualat.

Molt més igualat des del principi va ser el partit de les noies del júnior femení, a la pista de l’Escola Pía, i que es va decidir a l’últim quart, al que es va arribar amb el marcador de 38 a 37. El cansament i petits detalls van permetre a les locals agafar una petita, però important, avantatge de 6-7 punts, que malgrat lluitar fins a l’últim minut, no van poder retallar.

Decepció al primer partit de les noies del sènior femení, amb una contundent derrota davant el C.B. Corbera per 34 a 61.
Partit marcat per un mal inici, les baixes a la posició de base, les pilotes perdudes i la falta d’encert en el tir, sumat a que davant hi havia un bon equip, que va fer impossible qualsevol intent de rebaixar les distàncies al marcador.