El Casal de Calaf celebra el 125 aniversari amb una gran festa
E

24 de setembre de 2021

Aquest diumenge el Casal de Calaf està de festa: compleix 125 anys i per celebrar-ho ha programat diversos actes.

A les 12 del migdia es podrà gaudir d’un concert a càrrec de Lali BeGood, una banda catalana enfocada al públic familiar. ‘El jardí secret’ és el seu nou disc, multiestil i optimista, que posa el focus en les vivències interiors i les emocions. Escrit entre 2020 i inicis de 2021, una època de gran intensitat emocional, les lletres parlen de les coses que ens passen per dins. ‘El jardí secret’ és, de fet, l’interior d’un mateix, que cal guardar com un tresor i cultivar com un jardí.

De nou, un disc de música familiar i transversal que aconsegueix tocar a petits i grans amb temàtiques com la importància d’equivocar-se, l’aquí i l’ara, la gestió de les emocions, la grandesa de l’amor o el materialisme. Deu temes que amb bones dosis d’humor transiten pel funky, el reggae, l’ska, el rock, el folk, la ranchera o el dixieland.

Al migdia es farà un dinar popular i a la tarda s’ha programat el concert de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (BGKO). Nascuda a Barcelona, fruit de trobades musicals inspiradores, la BGKO dirigeix la seva inspiració a un gènere musical més ampli, la música balcànica, entesa com un conjunt de tradicions musicals i una cultura multiètnica que van més enllà dels seus confins geogràfics i que es nodreix de totes aquelles tradicions històriques que han habitat alguna vegada aquelles terres.

Compra d’entrades a https://entrades.casaldecalaf.cat/ i a taquilla una hora abans els espectacles.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?