El Campus Universitari acollirà el divendres, 6 de març, la Fira Igd Universitària

50

joan_requesens.jpg

El proper divendres, 6 de març, Igualada torna a celebrar per quart any consecutiu la Fira Igd Universitària i, per primera vegada, la cita tindrà lloc al nou Campus Universitari (Av. Pla de la Massa, 8), de les 10 a les 13:30h i de les 15:30 a les 18h. L’entrada serà gratuïta.

Des de la seva primera edició, l’any 2012, la fira ha anat incrementant el seu nombre de visitants, fins a arribar l’any passat als 1.400. Pel que fa al nombre d’expositors, un total de 32 universitats i escoles superiors, tant públiques com privades, exposaran aquest any la seva oferta formativa per a poder resoldre tots els dubtes referents als estudis. Els visitants també podran trobar informació sobre l’oferta pública dels centres de formació municipals.

A la Fira hi exposaran la seva oferta formativa els estudis universitaris de la Fundació Universitària del Bages, La Salle, la UNED, la Universitat Abat Oliba, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat de Vic, la Universitat Internacional de Catalunya, l’Escola d’Enginyeria d’Igualada, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Oberta de Catalunya, la Universitat Ramon Llull i la Universitat Rovira i Virgili.

Completaran la mostra amb la seva proposta de formació professional i d’estudis de grau superior: la Facultat d’Òptica i Optometria de Terrassa, el Centre de la Imatge i Tecnologia Multimèdia, l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa, la BAU-Escola Superior de Disseny, l’Escola de Turisme Sant Ignasi, ESDI-Escola Superior de Disseny, Les Roches International School of Hotel Management, EAE-Business School, CETA-Escola Universitària de Turisme Barcelona, l’Escola Joviat de Manresa, L’Institut Milà i Fontanals, l’Acadèmia Igualada, l’Escola d’Art Gaspar Camps, l’Institut Escola de Sobreestants de Tàrrega i l’Institut La Segarra de Cervera.