El bon joc de l’Igualada femení no és suficient per guanyar al Sant Pere Pescador (2-2)

2 d'octubre de 2018

El CF Igualada femení va sumar un nou punt a la lliga, però aquesta vegada mereixia molt més. La gran segona part de les blaves no va ser suficient per imposar-se al Sant Pere Pescador.

De fet, tot i el millor joc de les locals, en cap moment van anar per davant en el marcador. A la primera part, al minut 19, Ríos avançava a les visitants. Amb aquest 0-1 s’arribava al descans. A l’equador de la segona part, Perlaza empatava el partit per les igualadines.

El domini era de l’Igualada i les ocasions s’anaven succeint, però quan semblava que el següent gol a arribar seria per les blaves, les de Sant Pere es van tornar a avançar a falta de només 6 minuts per acabar el partit. Tot i el cop, les locals no van abaixar els braços i tres minuts més tard tornaven a igualar el marcador, mitjançant un gol de Pauli, que definia perfectament una centrada de Marina.

Amb aquest empat l’Igualada, després de 4 jornades, es troba en novena posició, empatada a cinc punts amb els sisens classificats. La pròxima jornada les igualadines es desplaçaran al camp del Pardinyes.