El Bicibús comença a pedalar aquest proper divendres
E

22 de setembre de 2021

Ciclistes Urbans d’Igualada conjuntament amb algunes escoles, instituts i també les AFA va engegar la primavera passada dues proves pilot del BiciBús. I després de la bona acollida que van tenir les proves, arrenca de nou aquest divendres 24 el Bicibús i a partir d’ara ja es podrà utilitzar cada divendres fins a final de curs.

El BiciBús és una iniciativa col.laborativa que ja està funcionant en diferents poblacions catalanes i que té com objectiu promoure la mobilitat sostenible, facilitar que els infants vagin amb bicicleta a l’escola i així millorar la salut, el rendiment escolar, i que també puguin adquirir més autonomia i noves habilitats.

El BiciBús consisteix en un sistema de transport col·lectiu que permet que els infants vagin de casa a l’escola en bicicleta, per això s’han creat sis línies des de diferents punts d’Igualada, també des de Vilanova del Camí i Montbui i que arriben a cadascun del centres que hi participen: Escola Ateneu, Escola Mowgli, CEIP Garcia Fossas, CEIP Dolors Martí, CEIP Ramon Castelltort, Escola Anoia, Escola Mare del Diví Pastor, AFA La Rosella i Escola Pia. La setmana vinent també s’hi incorporaran dos instituts, el Joan Mercader i el Pere Vives Vich.

Amb el Bicibús es circula en grup, amb voluntaris de Ciclistes Urbans i també pares i professors de les escoles i s’aconsegueix així una mobilitat més segura i sostenible i es creen sinèrgies entre alumnes i famílies.

Per més informació i inscripcions, a la web www.ciclistesurbans.org o bé enviant un mail a: bicibusigualada@gmail.com.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?