20.2 C
Igualada
Dijous, juny 1, 2023

El 14 de febrer, festival de dansa en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu

L’associació Amics de Sant Joan de Déu d’Igualada ha organitzat un festival de dansa pel proper 14 de febrer a l’Ateneu i també ha creat una campanya de micromecenatge per recollir fons per la investigació del càncer infantil. Aquesta campanya estarà activa fins el 29 de febrer.

Les persones que vulguin fer una aportació, poden escollir la quantitat que volen donar. Els diners van directament al compte corrent de Sant Joan de Déu i les persones que contribueixen tenen incentius fiscals en la declaració de la renda.

Per tant, quan una persona fa una donació pot recuperar fins al 75 % dels primers 150 euros i el 30 % de la quantitat que excedeixi d’aquest import. En el cas de les empreses, la deducció és d’un 35% de qualsevol import donat. Per accedir a aquesta campanya cal clicar al següent link : https://www.paralosvalientes.com/p2p/8/festivaldansaigualada

Les persones que facin una contribució rebran de l’hospital de Sant Joan de Déu un correu electrònic amb el comprovant de la donació, a fi de què puguin desgravar en la declaració de renda.

No importa la quantitat, pot ser una petita aportació. Tot és important per ajudar a la investigació d’una malaltia tan desvastadora com el càncer infantil. L’associació ha endegat aquesta campanya de micromecenatge, amb l’esperança que gràcies a la investigació s’aniran resolent cada vegada més casos i amb el somni de què arribi un dia que tots els càncers siguin curables.

L’hospital de Sant Joan de Déu aposta fermament per la investigació i tractament del càncer infantil. Estan construint un nou hospital, el Pediatric Cancer Center, per tractar a nens i nenes amb càncer que serà el més gran d’Europa i que està previst inaugurar-lo aquest any 2020. Una aposta molt valenta i que ha tingut nombroses campanyes de solidaritat.

Els organitzadors ens diuen que “esperem poder aportar el nostre petit gra de sorra per tots aquests nens i nenes malalts, per les seves famílies i per tota la societat en general. Cal investigar per una malaltia que genera tanta angoixa i dolor”.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

La 7a Ruta de la Tapa convida a descobrir els sabors de Vilanova a preus irresistibles

Avui dijous arrenca la 7a Ruta de la Tapa de Vilanova del Camí amb la participació de 8 bars-restaurants del municipi. La Rucola, Flor...

La plaça de Diputat Provincial de l’Anoia, a l’aire per un grapat de vots

Quan tot semblava que el PSC podria substituir ERC en la plaça de Diputat Provincial del partit judicial d’Igualada a la Diputació de Barcelona,...

Igualada Som-hi celebra el suport rebut i haver pujat fins a ser segona força a l’Ajuntament

La candidatura d’Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) valora molt positivament el resultat obtingut a les eleccions municipals de diumenge i agraeix la confiança...

Últimes notícies