Una eina online permet millorar l’oferta educativa de Piera

26

Piera disposa d’una nova eina que recull tota l’oferta educativa que ajuntament i entitats posen a l’abast de la ciutadania, com cursos, tallers i activitats diverses, a partir d’aquest curs 2017-2018. Es tracta d’una plataforma, promoguda per la Diputació de Barcelona, que es va presentar el passat 8 de setembre en l’acte inaugural del curs escolar.

Aquest recurs sorgeix amb la voluntat de donar resposta a la creixent necessitat social de disposar d’activitats pedagògiques que complementin la tasca que es duu a terme a les escoles i que aquestes es puguin desenvolupar sense necessitat de desplaçar-se fora del nostre terme municipal.

La plataforma s’ha realitzat a partir d’un treball transversal amb les entitats que ha permès reflexionar i copsar opinions sobre l’entorn de Piera, les seves necessitats i la manera com se li podrien donar resposta.

Es tracta d’una guia viva que s’anirà actualitzant i ampliant a mesura que arribi la informació sobre les diverses activitats ofertades.

El seu funcionament és molt senzill. La plataforma disposa d’un cercador en el qual podem buscar per destinatari, municipi i categoria, podent fer recerques avançades. La plataforma web educaentorn permet identificar, ordenar i planificar les activitats, recursos i serveis educatius i estableix uns criteris comuns a tots els municipis que en formen part.