Durant l’octubre i novembre es reprenen les visites guiades al celler Martinell

44

visita_celler_01-veuanoiaAquest any 2016, la cooperativa Agroigualada, amb el suport de l’Ajuntament, ha dut a terme una important tasca de recuperació de l’antic celler del Sindicat de Vinyaters d’Igualada, ubicat al carrer de Joan Abad. Aquesta és una edificació simbòlica, obra de l’arquitecte Cèsar Martinell, que va ser un important referent i que va construir una quarantena de cellers arreu del país a principi del segle passat, amb clares influències de Gaudí i Puig i Cadafalch.

 
El d’Igualada es va construir entre 1921 i 1922 i el passat mes d’agost, després d’un procés de consolidació, recuperació i millora de l’accessibilitat, aquest espai es va reobrir a la ciutat.

 
Les visites guiades que es van programar durant la Festa Major van tenir un gran èxit de públic, exhaurint les places disponibles, per la qual cosa es va obrir una llista d’espera que, a dia d’avui, compta amb 166 persones inscrites. Per això, des del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament es volen programar noves visites guiades gratuïtes durant els mesos d’octubre i novembre.

 
Aquelles persones interessades que encara no estiguin inscrites, poden escriure al correu electrònic martinezd@aj-igualada.net o trucar al telèfon 93 803 19 50 extensió 505, especificant si prefereixen participar en la visita de dilluns a divendres o bé els dissabtes.