24.7 C
Igualada
Dissabte, maig 21, 2022

Dues noves formacions gratuïtes del servei d’Àuria Grup

En un context en el que la higiene ha esdevingut un valor afegit per al sector sociosanitari i industrial, el Servei d’Inserció Especialitzat d’Àuria Fundació organitza una nova formació- gratuïta i per fi presencial- per formar a persones que estiguin interessades en inserir-se laboralment en un sector considerat essencial.

La seguretat, professionalitat i qualitat en la prestació de serveis de neteja són elements claus i cada cop més, aquests sectors requereixen d’un equip professional de la neteja format en tècniques especialitzades i en l’ús i el manteniment de maquinàries.

Per donar resposta a les empreses, i alhora garantir la tan esperada presencialitat a les formacions, el Servei d’Inserció organitza un nou curs adreçat a persones en cerca de feina i en situació d’atur amb motivació per aquest sector, tan necessari.

La formació s’iniciarà el 25 d’abril fins al 8 de juliol- de 9h a 14h- a Igualada, incloent pràctiques no laborals i l’obtenció del certificat de manipulació d’aliments.
Posar el valor la professionalització d’un sector essencial és clau, com també la formació que acredita i dona resposta a les exigències reals de ritme, qualitat, eficàcia i a l’adquisició de competències tècniques i transversals.

L’objectiu central del SIE és la inserció i orientació a persones en cerca de feina que es troben en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió. Persones amb moltes capacitats, apoderant-les i trencant els prejudicis- que a hores d’ara- encara existeixen. Revaluar feines invisibilitzades a través de la formació permet replantejar els rols de les persones que poden i volen contribuir a la societat, amb una activitat que vetlla per al bé comú.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Demà torna a la Festa de l’Arbre de Maig a la plaça Pius XII

Demà dissabte 21 de maig, a partir de les 7 del matí i durant tot el dia, a la plaça Pius XII se celebrarà...

Oberta la convocatòria per accedir a ajuts per rehabilitar pisos buits

L’Ajuntament ja ha obert una nova convocatòria de subvencions per arranjar pisos buits i cedir-los a la bossa de lloguer assequible de l’Ajuntament. Es...

Déu ha mort!

Hi va haver Chanelazo. Let’s go. La noia d’Olesa ho va petar, a cop de maluc i lletra amb refilets d’Spanglish. El mundo ‘tá...

Un estudi de la Generalitat alerta del risc d’inundació a Igualada i la Conca pel canvi climàtic

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha posat a informació pública, durant un període de 3 mesos, el Pla de Gestió del Risc d’Inundació (PGRI)...

Apunyalen el guàrdia de seguretat de l’estació d’Igualada en ple dia

Avui dijous a les 3 de la tarda, un individuu ha apunyalat per l’esquena el guàrdia de seguretat privada que hi ha a l’estació...
Compartir