21.2 C
Igualada
Dijous, maig 13, 2021

Dues noves empreses s’instal·laran al polígon de Vilanova

L’Institut Català del Sòl, INCÀSOL, ha venut dues parcel·les del sector d’activitats econòmiques Riera de Castellolí de Vilanova del Camí. Es tracta de les parcel·les 11 i 14, que sumen una superfície global de més d’11.000 metres quadrats i un preu de venda de 771.321 euros. Els terrenys han estat venuts a l’empresa Fruits Secs Torra i Direxis Conectia, del grup de transports urbans Tugsal. Totes dues empreses ampliaran la seva activitat i, d’aquesta manera, es preveu la creació de nous llocs de treball a la comarca.

En concret, Fruits Secs Torra farà una ampliació de les seves instal·lacions i Direxis Connectia hi construirà un pàrquing amb serveis, oficines i una zona d’emmagatzematge.
Pel que fa a Fruits Secs Torra, l’empresa ha signat el contracte de compravenda de la parcel·la número 11 del sector d’activitat econòmica Riera de Castellolí. Els terrenys tenen una superfície de 6.772,22 m2 i un preu de 440.194,30 euros.

La companyia preveu construir-hi l’ampliació de les seves instal·lacions destinades a l’envasat i torrefacció de fruits secs. Amb aquesta nova operació, la companyia farà una inversió aproximada de 2,9 milions d’euros i crearà 15 llocs de treball nous per fer créixer la seva plantilla fins a les 45 persones aproximadament.

Fruits Secs Torra és una empresa familiar fundada l’any 1970 que es dedica a l’elaboració i distribució de fruits secs. La nova planta donarà servei a la renovació de la maquinària d’envasat i packaging molt més sostenibles. També permetrà ampliar la maquinària de torrefacció i culminar la certificació IFS. Tot això farà que Fruits Secs Torra pugui optar a nous clients i incrementar les seves línies destinades a l’exportació.

De la seva banda, el grup Direxis Conectia ha adquirit la parcel•la 14 del sector, que compta amb una superfície de 5.094,27 m² i un import de compravenda de 331.127,55 euros.

La companyia de transports preveu destinar els terrenys a l’establiment d’una zona de pàrquing per a uns 45 vehicles, amb túnel de rentat, zona de repostatge, taller de reparacions i manteniment i una oficina per al taller i zona d’emmagatzematge i de màquines. També està prevista la instal•lació d’una oficina general destinada a la gestió del trànsit amb una zona de descans per als conductors i conductores.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Salut preveu començar a vacunar als menors de 40 al juliol

Salut calcula que començarà a vacunar la franja 40-49 a meitats de juny o fins i tot abans i els menors de 40 al...

Visita de Jordi Cuadras a Mataró per conèixer polítiques d’habitatge i l’aposta universitària

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, continua la ronda de visites a alcaldes de Catalunya per a conèixer bones pràctiques de polítiques municipals...

Vilanova s’adhereix a l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà

L’Ajuntament de Vilanova del Camí s’ha adherit a l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU). L’adhesió va ser aprovada en...

La Veu de l’Anoia i el Teatre de l’Aurora renoven l’acord de col·laboració

Unicoop Cultural i Publicacions Anoia han renovat el conveni de col·laboració que permet mantenir i fomentar els vincles entre ambdues entitats anoienques, amb l’objectiu...

Jorba convocarà una doble consulta popular sobre el polígon del Parc Tecnològic i la implementació de renovables

L’Ajuntament de Jorba assumirà i ampliarà la proposta de la plataforma ciutadana Jorba Reflexiona de convocatòria d’una consulta popular no referendària en relació a...
Compartir