8.7 C
Igualada
Dimecres, 29 novembre 2023

Un article de

Dues cases de turisme rural de l’Anoia entre les impulsores de Rural Meeting
D

Publicitat

rural meeting 3

Anoianotícies.cat.- Cal Joan Pau i Cal Senyoret, dues cases de turisme rural de Conill, formen part del nucli impulsor de Rural Meeting que neix amb la voluntat de promoure els seus espais també per a reunions familiars i d’empresa.
La nova associació agrupa 16 negocis de turisme rural catalans que disposen de sales i espais adequats per dur-hi a terme trobades de petit i mitjà format com reunions d’empresa, cursos de formació o celebracions familiars. Els espais disponibles, que poden acollir reunions de fins a una trentena de persones i actes socials o professionals de fins a 100 convidats, són independents de l’activitat habitual d’allotjament rural tot i que poden complementar-se.
Rural Meeting és una demostració de la voluntat d’innovació d’empresaris de turisme rural que busquen noves fórmules per incrementar l’activitat en uns espais que, habitualment, tenen els índexs més alts d’ocupació en caps de setmana, ponts i èpoques tradicionalment de vacances. La nova oferta, sobretot l’adreçada a les empreses, permet generar una via d’ingressos els dies laborables.

Els promotors han creat la pàgina web www.ruralmeeting.cat on pot consultar-se l’oferta completa de cases i els serveis addicionals que s’ofereixen, com el de restauració i càtering, o la disponibilitat d’altres equipaments tècnics com projector, connexió a internet o pissarra.

L’associació, que és d’àmbit català i va ser creada inicialment per 7 empreses de turisme rural, compta ja amb 16 associats. Es troba en ple procés de creixement amb l’objectiu incorporar-ne d’altres que reuneixin aquestes característiques i que vulguin obrir el seu negoci cap a aquesta activitat.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies