Dos detinguts per cultivar 2.116 plantes de marihuana a Piera

7 de febrer de 2022

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat dos homes, de 45 i 33 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal.

A mitjans de gener els mossos van iniciar una investigació després de tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana en un edifici de la Urbanització Can Claramunt, a Piera.

Després de diverses indagacions, dijous es va fer una entrada i perquisició judicial a l’immoble. A l’interior es van localitzar un total de 2.116 plantes de marihuana en avançat estat de floració i 2.145 euros. A més, hi havia una complexa instal·lació amb transformadors, focus, extractors, filtres i altres objectes destinats al cultiu indoor.

A l’interior de l’edifici van detenir dues persones per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública. Als detinguts també se’ls va denunciar per pertinença a grup criminal i defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat el subministrament elèctric.

Al 2017 els mossos van desmantellar un plantació de 2.500 plantes en els baixos d’aquest mateix edifici. Els detinguts passaran a disposició judicial durant les properes hores davant del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Igualada.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari