Diverses escoles participen a la Marató de TV3
D

13 de desembre de 2019

Diverses entitats, col·legis i associacions d’Igualada participen a la Marató de TV3, que tindrà lloc el proper diumenge.

Matinal a l’escola Mowgli
Un any més l’Escola Mowgli se suma als actes per recaptar fons per La Marató. Enguany, el 15 de desembre serà la data escollida per celebrar, a les instal·lacions de l’Escola una activitat oberta a tota la ciutat, jocs de taula i jocs al pati, en família, durant tot el matí, de les 11 a les 13.30 hores.

Hi haurà zona de cafès i de pastissos casolans que aniran a càrrec de les famílies i amb l’objectiu de recollir el màxim de diners per la causa. Tota la recaptació que es faci en aquesta jornada es destinarà a La Marató enguany destinada a les malalties minoritàries.
Aquesta activitat, oberta a tota la ciutat, s’organitza des de l’AMPA de l’Escola Mowgli amb la col·laboració de l’Associació Cultural El Pati, experts en jocs, qui dinamitzarà la matinal, i el suport de tota la comunitat de l’Escola.

Institució Igualada, amb un “Entrepà Solidari”
Dins de les diferents accions solidàries, la passada setmana, els alumnes de quart d’ESO de la Institució Igualada van dur a terme l’activitat “Entrepà Solidari”. Aquesta activitat va destinada a recaptar diners per a la Marató de TV3 d’enguany.

La popular campanya solidària que organitza cada any el canal de televisió català, aquest any els diners recaptats aniran destinats per a la investigació de les malalties minoritàries. Els alumnes de quart d’ESO van preparar entrepans per l’esmorzar i els alumnes de primària i de l’ESO els van poder comprar el preu d’un euro cada entrepà. Hi va haver una alta participació tant per part de l’alumnat com per part del professorat.

La Dolors Martí, amb la Marató de TV3
L’AMPA de l’Escola Dolors Martí ha preparat, un any més, el Mercat Màgic de Nadal: una iniciativa solidària per recaptar fons per a la Marató de TV3 que es farà davant mateix de l’Escola, el diumenge vinent. Durant tot el matí es vendran joguines, llibres i objectes nadalencs.

Els infants també podran fer tallers per elaborar decoracions nadalenques i per pintar-se la cara, entre d’altres. Al llarg de les últimes setmanes, les famílies de l’escola han aportat gratuïtament tot el material que es vendrà per recaptar fons. Un dels objectius de la iniciativa és promoure valors com la solidaritat, l’empatia i sobretot la implicació de les famílies en aquests projectes. L’horari del Mercat serà de les 10 h a les 14 h, davant de l’escola.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta