9.1 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Diverses activitats per celebrar el 25 anys del Centre Cívic de Fàtima
D

Publicitat

L’Ajuntament d’Igualada prepara la celebració del 26è aniversari del Centre Cívic de Fàtima. El regidor Fermí Capdevila ha explicat aquest dimecres que les activitats previstes l’any passat per commemorar els 25 anys d’existència d’aquest equipament cívic es van haver de suspendre a causa de la pandèmia i que serà aquest any quan es podran dur a terme, tot i les restriccions sanitàries, dues iniciatives per recordar la trajectòria del centre i posar en valor la seva tasca al llarg d’aquest quart de segle.

Així, el regidor d’Entorn Comunitari i Cooperació ha anunciat que s’està elaborant un vídeo en què es mostraran les imatges de la remodelació interior i exterior que s’ha dut a terme a l’edifici, a més de fer un repàs gràfic d’aquests 26 anys que ja porta en funcionament. El vídeo inclou breus entrevistes a diverses persones vinculades al centre que permeten copsar la visió d’alguns dels usuaris, membres de les entitats que hi estan més vinculades (Associació de Veïns de Fàtima, Casal d’Avis de Fàtima, Confraria de Fàtima i Virgen del Rocío), a més de les vivències dels talleristes més antics del centre.

D’altra banda, el dissabte 27 de març al matí es dur a terme “un tast d’activitats del centre” en format virtual, que pretén ser un recordatori de “la collita pròpia” que es feia cada any, en què els alumnes acompanyats dels professors feien una mostra del que havien aprés. A través del canal Youtube dels equipaments cívics tots els ciutadans que vulguin podran gaudir de les següents activitats: activitat física per a la gent gran, a càrrec de Teresa Torrents; activitat “Fit gipsy dance”, a càrrec de Dolores López; Dansa oriental, a càrrec de Silvia Carreras; “Gim music”, a càrrec de Judit Llorach, i Zumba, a càrrec de Rocío Olmedo. En acabat, com a fi de festa, el grup de ball de la Dolores López tancarà el programa amb una actuació en directe dedicada al 26è aniversari del Centre Cívic.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies