Divendres torna el Músiques de Butxaca amb el Roser Monforte Trio
D

18 d'octubre de 2022

El proper divendres 21 d’octubre podrem veure un tastet del retorn de Músiques de Butxaca l’any 2023, un projecte emblemàtic de l’Ateneu amb més de 25 anys de vida. L’objectiu d’aquest format d’espectacle és acostar la música en directe i donar a conèixer músics locals i d’arreu, una filosofia ambiciosa que de ben segur assolirem de nou amb aquesta nova represa del cicle de concerts.

A causa del COVID es va haver de deixar de fer, i ara al 2022 la tornada ja està a punt. Per aquesta nova edició es compta amb un nou membre de junta Quico Vallès (Quico Trete) que s’ha implicat en el projecte i té una trajectòria musical sòlida que l’avala per portar els millors músics del moment, propostes innovadores i ser altaveu de joves talents.

Els concerts es faran un divendres de cada mes en un magnífic context, el Teatre de l’Ateneu. A les 9 del vespre tornarà la màgia dalt l’escenari per veure els músics tocant i al públic gaudint de les peces tot prenent un gintònic.

La temporada arrencarà amb el trio de Roser Monforte, saxofonista amb una dilatada experiència en diverses bandes musicals i que ha tocat en diferents teatres i festivals.  Actualment, dirigeix l’espectacle de música i dansa contemporània TAD! i la formació Roser Monforte Trio, on està acompanyada de Pau Mainé i Jordi Pallarès.

Podeu trobar les entrades a debutxaca.catdebutxaca.cat

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta