Divendres i diumenge Argençola celebra la VII edició de la Festa del Tió
D

7 de desembre de 2017

Torna la Festa del Tió d’Argençola que arriba a la setena edició. Enguany hem ampliat les dates i la celebrarem a dos dies el divendres 8 i el diumenge 10 de desembre. També, com a novetat, es contempla l’opció que porteu el vostre Tió. La festa se celebra a Clariana, com ja és habitual, i per participar-hi cal inscriure’s prèviament.

Aquest és el Programa de la Festa (igual per divendres i per diumenge):
– A 2/4 de 10 del matí: Recepció dels participants
– Seguidament una xocolatada per agafar forces per anar al bosc
. Abans i després de la sortida al bosc podrem gaudir de l’actuació d’en Jordi Giralt, del grup d’animació infantil Can Cantem.
– Cap a les 11 del matí sortirem del poble per acostar-nos als màgics boscos de Clariana on provarem de localitzar els tions. Ens hi donaran un cop de mà els “buscations” i fins i tot algun follet.
– Tornant del bosc: jocs infantils amb el Tió com a protagonista.
– A 2/4 d’1 del migdia: Presentació del llibre “Guia de Tions de Catalunya” de Ton Lloret i Martí Garrancho de Cossetània Edicions.
– La Festa s’acabarà cap a les 2 del migdia

Durant tot el matí també es podrà visitar el Mercat del Tió on hi trobareu productes locals, de proximitat i ecològics, així com artesania feta a prop de casa. Una bona opció de cara a les festes de Nadal. El mercat estarà obert des de les 9 del matí i fins a les 2 del migdia.

Hi haurà servei de bar i entrepans durant el matí i la 7a Festa del Tió d’Argençola es tancarà amb un Dinar (Fideuà, amanida i postres – 8 euros) per 90 persones, cal reservar els tiquets per correu electrònic .

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?