14.5 C
Igualada
Diumenge, juny 4, 2023

Diumenge torna el Passatge del terror a Montbui

El proper diumenge a partir de les 7 de la tarda donarà inici el sempre esperat i espectacular catorzè Passatge del Terror de Montbui. L’antiga nau de Calçats Ferrer tornarà a acollir el Passatge, activitat que es recupera després de no haver-se pogut celebrar durant el 2020.

A les 7 de la tarda obrirà portes un Passatge del Terror que promet emocions fortes fins ben entrada la matinada. Enguany, el títol del Passatge és “Gran Hotel: Christmas Edition”, presenta una edició amb protagonistes d’allò més singulars i que tindran relació amb les tradicionals festes nadalenques. Per xarxes socials s’ha publicitat un petit tràiler del passatge, que promet emocions fortes.

Des de l’organització expliquen que serà un Passatge que no deixarà indiferents als assistents, que podran gaudir d’un terrorífic circuit ple de personatges i escenes de por.
Com és habitual, el Passatge del Terror de Montbui és possible per la dedicació incansable de desenes de col·laboradors, que estan dedicant-hi moltes hores. Des de l’organització recorden que hi haurà voluntaris de protecció civil i diferents persones vetllant per la seguretat a diferents nivells: tant en els accessos, com dintre del mateix recinte, ubicat a tocar de l’amfiteatre del Passeig Catalunya, per on es canalitzarà l’accés del públic.
El preu de l’entrada per gaudir d’aquest Passatge del Terror és enguany d’un euro. Organitza aquesta activitat l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Halloween infantil a Mont-Àgora
I si els més grans tenen assegurat l’espectacle de terror, els montbuiencs més menuts podran gaudir amb el “Halloween Infantil” que s’organitzarà a Mont-Àgora. A més de poder jugar a “truco/trato”, els infants de Montbui podran anar disfressats a veure la projecció de la pel·lícula d’animació infantil “Coco”, la qual donarà inici el mateix diumenge a partir de les cinc de la tarda. Aquesta activitat és organitzada per l’Ajuntament, amb el suport de Viu La Festa i l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

“El traç ocult”, una sorprenent creació que mostra l’esfera més intimista de l’il·lustrador igualadí Xavier Mula i Ferrer, al Museu de la Pell d’Igualada

Enmig d’algunes convocatòries sobre el Món del Disseny i de la Il·lustració, des de finals de maig és de visita obligada l’exposició “El traç...

Les eleccions deixen 10 municipis on s’haurà de buscar un pacte per governar o bé fer-ho en minoria

Gairebé un terç dels ajuntaments de la comarca hauran d’esperar al 17 de juny -o més tard- per conèixer qui i com els governarà...

“La lectura en català: un dret a garantir per al públic infantil i juvenil”

Marc Alabart, coordinador dels Premis Atrapallibre i Protagonista Jove de l’IbbyCat, el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, reflexiona sobre la necessitat de...

Últimes notícies