Dissabte arriba a Igualada la competició de BMX Bikeparadise

L'esdeveniment comptarà amb la presència d'esportistes d’elit i també amb espai per a la participació d’amateurs en categoria oberta

Presentació de l'esdeveniment de BMX Bikeparadise.
15 de maig de 2024

L’Skatepark del parc Central d’Igualada acollirà el proper dissabte 18 de maig la competició de BMX Freestyle Bikeparadise, un esdeveniment que oferirà un gran espectacle amb els millors professionals d’aquest esport i amb espai també, en la categoria oberta, per a esportistes de la ciutat. L’Igualada Bikeparadise començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins la tarda, amb el plat fort a partir de les 18h amb la participació dels professionals.

La regidora d’Esports, Patrícia Illa, acompanyada del promotor d’aquest esdeveniment, Jaume Sala, han presentat aquesta competició “que no es nova sinó que recupera l’essència de les competicions que s’han fet des de sempre a Igualada i a la comarca, que des dels inicis d’aquest esport n’ha estat referent”, explica Sala.

Patrícia Illa ha animat a tothom a “descobrir aquest esport i a apropar-se a aquesta competició per veure un veritable espectacle alhora que diferents monitors ensenyaran als més petits el funcionament del Pump Track per tal d’evitar inicidents i aprofitar-lo al màxim”.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta