Dispositiu antironcs

151

vitaldent anunci 1 - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

Dormir sense roncar és l’única manera de descansar bé, gaudir de bona salut i aconseguir que la teva parella també dormi d’una tirada. Amb aquest dispositiu, roncar s’acabarà.

Durant el son, a causa de les posicions que adoptes i a les teves pròpies característiques físiques, les vies respiratòries poden estrènyer-se, per la relaxació de la llengua i la faringe. Això pot arribar a impedir l’entrada suficient d’aire i crear unes vibracions de les membranes que donen lloc a allò que tots coneixem com el típic so de ronc.

vitaldent anunci 2 - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catUn problema de tothom
A partir dels 60 anys, el 60% dels homes i el 40% de les dones ronca. També tenen aquest problema el 10% dels homes i el 5% de les dones de 30 anys. Una dificultat fàcil de tractar amb una fèrula senzilla, però efectiva. Aquest petit aparell s’empra només a la nit i té com a objectiu mantenir la mandíbula en una posició controlada i avançada per poder respirar millor. Una fèrula senzilla que t’ajuda a evitar els roncs i les seves conseqüències directes, com els problemes de salut i les friccions amb la teva parella!

Amb el dispositiu antironcs podràs:
– Deixar de roncar de manera permanent. Els seus efectes duren tots
els dies que duguis la fèrula.
– Tracta l’apnea del son.
– Recuperar la vitalitat i sentir-te menys cansat. Quan es ronca es descansa
menys i pitjor que si aconsegueixes dormir sense roncar.
– Tenir un son reparador cada dia.
– Gaudir d’una millor qualitat de vida.
– Millorar la relació amb la teva parella. Podràs posar fi als conflictes amb la teva
parella derivats dels roncs.

La teva ajuda per dormir. El dispositiu antironcs que t’ofereix Vitaldent, elaborat amb un material biocompatible natural i pràctic, és comodíssim.
Dormir sense roncar d’ajuda a descansar i a sentir-te millor.
Dormir sense roncar és possible amb el dispositiu antironcs.

VITALDENT