Dimissió en bloc de l’executiva dels Comuns d’Igualada per ingerències de Barcelona

10 de març de 2023

Els membres de l’executiva dels Comuns d’Igualada ha dimitit en bloc després que la direcció del partit a Barcelona no hagi respectat el resultat de l’assemblea on es va decidir concórrer a les eleccions municipals participant a Igualada Som-hi.

La direcció nacional del partit ha imposat un candidat perquè el partit vol candidatures en solitari a les capitals de comarca, malgrat que l’assemblea local ha donat suport de manera repetida i majoritària a la fórmula d’Igualada Som-hi.

 

La direcció local sortint lamenta que el motiu no sigui polític sinó que sigui un merament orgànic i per l’interès del partit a nivell nacional de tenir candidats en solitari a les capitals de comarca. L’executiva que ha dimitit també denuncia la ingerència de la direcció nacional i el nul respecte a allò que els membres del partit a nivell local havien decidit de manera reiterada en totes les assembles celebrades, continuar el projecte municipal iniciat fa quatre anys.

Els membres de l’executiva sortint asseguren que continuaran treballant per Igualada i continuen pensant que en aquests moments la millor manera de fer-ho és participant en la candidatura d’Igualada Som-hi, “projecte que representa l’alternativa real a l’actual govern de la ciutat i perquè després de quatre anys de treball és un projecte consolidat que s’ha fet amb l’aportació de molta gent diversa de la ciutat i que representa a una àmplia població”, comenten.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta