Dimarts que ve, servei d’assessorament sobre clàusules abusives a Vilanova

20

Aquest dimarts s’ha fet la segona sessió d’assessorament sobre les clàusules abusives en préstecs hipotecaris a l’Ajuntament de Vilanova del Camí. El servei s’ha posat en funcionament per donar resposta  a les consultes sobre clàusules terra i altres clàusules abusives relacionades amb els préstecs i/o crèdits hipotecaris. La previsió és fer dos o tres sessions d’assessorament al mes. La d’aquest dimarts ha estat la segona i es farà una tercera, el dimarts dia 25 de juliol. Cal demanar cita prèvia.

El servei estarà actiu fins el mes de desembre. Està ubicat als baixos de l’ajuntament i es pot demanar visita, de manera gratuïta, trucant al telèfon: 93 805 44 11 extensió 2.

Després del mes d’agost les sessions es reprendran al setembre: els dies 12, 19 i 26. A l’octubre s’han programat per al 3, 10 i el 17;  al novembre, pel 7, 14 i 21, i el mes de desembre les sessions es celebraran els dies 5, 12 i 19.

Per oferir aquest servei, l’Ajuntament vilanoví compta amb el suport de la Diputació de Barcelona que ha signat  un conveni de col·laboració amb l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.