28 C
Igualada
Dilluns, juny 21, 2021

Dimarts i dimecres torna el Prepara’t, per oferir eines i oportunitats per trobar feina

Per 10è any consecutiu, l’Ajuntament i la Unió Empresarial de l’Anoia organitzen el Prepara’t, la Setmana de l’Ocupació d’Igualada, presentant una novetat molt destacada: aquest 2021, el Prepara’t disposarà de dues edicions, una a la primavera i l’altra, a la tardor.

Des de l’organització, el regidor de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament, Jordi Marcé, ha exposat que “el Prepara’t continua tenint més sentit que mai, ja que gràcies a la Setmana de l‘Ocupació s’ajuda i s’impulsa a l’autoconeixement i el desenvolupament de les habilitats de cada persona; a ajudar a superar les dificultats personals i socials per millorar la vida professional, i alhora, motivar i ajudar a trobar feina; informar i donar visibilitat de la realitat del mercat laboral i dels sectors emergents; millorar les habilitats i recursos disponibles per a les persones en situació d’atur o que volen fer un canvi professional; i molt especialment, volem crear llocs de treball”.


Per la seva part, la gerent i secretària general de la UEA, Paula Arias, ha fet un repàs de la trajectòria de les 10 edicions del Prepara’t: “Al llarg d’aquests 10 anys han passat més de 100 conferenciants i més de 2.000 persones han pogut participar en els diferents actes que s’han organitzat al llarg de totes aquestes edicions” i que “gràcies a l’èxit de participació, i per tal d’obrir més oportunitats a la gent que es troba en situació d’atur o vol millorar la seva vida professional, realitzarem dues edicions aquest 2021 i segurament, continuarem amb les dues edicions cada any”.

Dimarts 18 de maig: Conferències
Dimarts 18 arrencarà a les 09.30h amb la inauguració de la 10a edició amb Jordi Marcé, regidor de Dinamització Econòmica i el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Domènech. Seguidament, tindrà lloc la conferència “Si vols, endavant!”, una xerrada motivadora a càrrec d’Enric Company, conferenciant motivador, economista i periodista. Company destacarà a través de la seva conferència com la Covid-19 és una oportunitat per parar i reflexionar en tot un seguit de possibilitats, personals i professionals.

A les 11.30h, serà el torn de la conferència “Noves competències al mercat laboral” a càrrec de Maite Moreno, sòcia i fundadora de Monday Happy Mondany, psicològa especialitzada en organitzacions. Moreno exposarà com ha canviat el context professional i quines transformacions estan vivint les empreses i quines són les noves competències que s’han de desenvolupar al respecte per fer-hi front.

A les 15.30h, hi haurà “Claus per fer un bon Talent speach”, a càrrec de Francesc Gelida, formador conferenciant, consultor de desenvolupament professional i de competències. Gelida posarà l’accent en com d’important és l’entrevista de feina: un moment decisiu en el procés de selecció i una gran oportunitat que no es pot desaprofitar.

Dimecres 19 de maig: Trobada entre empreses i demandants de feina
Dimecres 19 tindrà lloc una de les activitats més esperades i exitoses del Prepara’t: el Connecta. Aquesta activitat és un punt de trobada entre oferta i demanda: empreses i demandants de feina. Aquesta edició comptarà amb 9 empreses que oferiran prop d’una vintena d’ofertes de treball de diversos perfils professionals. Tot el ventall d’ofertes es poden consultar a https://bit.ly/3xGTm6O

El Prepara’t està obert a tothom que hi vulgui participar. Les inscripcions poden realitzar-se a través de la web de la Unió Empresarial de l’Anoia: uea.cat o truqueu al 93 805 22 92.
La data límit per a inscriure’s al Prepara’t (tant per a les conferències com per al Connecta) és avui divendres dia 14 de maig a les 12h.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Els Prats de Rei celebra el GroundUP Músic, organitzat per un famós artista veí del municipi amb 4 Grammys

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Prats de Rei l'edició virtual del GroundUP Music Festival, un esdeveniment organitzar pel músic multipremiat Michael League....

Mor el poeta igualadí Pius Morera als 78 anys

El poeta igualadí Pius Morera ha mort aquest divendres als 78 anys. Nascut el 5 de juliol de 1942, va guanyar l’Amadeu Oller de...

L’Anoia registra la pitjor campanya del cereal de l’última dècada

Campanya del cereal irregular a la Catalunya Central. Si bé a les zones més elevades la producció ha estat mitjana, al Pla de Bages...

L’Igualada Rigat no pot amb el Sarzana i cau a quarts de la WSE Cup

L’IHC RIGAT va caure eliminat divendres en els quarts de final de la WSE Cup i ja no es va poder classificar per les...

10 anys d’història d’uns populars, magnífics i generosos “Músics del Parc”

Va ser tot una delícia el passat dijous, 3 de juny, poder participar de l’últim concert d’aquest curs dels “Músics del Parc”, en un...
Compartir