El Dimarts de Diàlegs celebra demà el debat final sobre la “marca Igualada”
E

11 de desembre de 2017

L’espai de debat i reflexió d’Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs) culminarà aquest trimestre de debat dedicat a la marca d’Igualada, amb la pregunta “Igualada, ciutat de què?”. Serà el proper dimarts 12 de desembre, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí. La sessió és la tercera que es dedica aquest tema i servirà per presentar les conclusions i fer el debat final amb els actors de la ciutat implicats perquè puguin dir-hi la seva.

La sessió començarà amb la presentació de les conclusions a càrrec de l’equip de DdD i després es donarà la paraula als representants dels sectors implicats amb la marca de la ciutat perquè puguin valorar-les des del seu àmbit i fer aportacions. En aquest sentit, s’ha convidat Blai Paco (Unió Empresarial de l’Anoia), Lluís Segura (Unicoop Cultural), Pep Valls (Disseny=Igualada), Xavier Dàvila (Ràdio Igualada) i Àngels Chacón (Ajuntament d’Igualada). La sessió continuarà amb la intervenció de les persones del públic que vulguin fer la seva aportació i amb el diàleg amb els convidats.

Amb aquesta tercera sessió de DdD finalitza tot un trimestre dedicat a analitzar la marca d’Igualada que va començar amb la sessió “Enfoquem” el 14 de novembre amb dues expertes que van aportar el context sobre les marques de les ciutats, la sessió “Debatem” amb diversos ciutadans reunits en grups de treball durant tot el dissabte 25 de novembre matí i ara finalitzarà amb la sessió “Proposem” el proper dimarts 12 de desembre amb l’explicació de les conclusions i el debat final.

DdD va néixer al gener del 2014 a l’Ateneu Igualadí amb l’objectiu promoure el debat, el diàleg i la discussió com a eines per a fomentar el coneixement i el pensament crític a Igualada. La web de la iniciativa és dimartsdedialegs.cat i s’hi poden veure vídeos de resum de totes les sessions.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?