Dilluns el Ple vilanoví debatrà la proposta de pressupostos del nou equip de govern

22

El pròxim dilluns tindrà lloc el ple dels pressupostos a Vilanova del Camí. El nou equip de govern presentarà els seus comptes de cara a l’exercici de 2017. Després del ple de la moció de censura, aquesta sessió serà la primera que confronti el debat en la nova configuració del consistori vilanoví. L’equip encapçalat per l’alcaldessa socialista Noemí Trucharte donarà a conèixer la seva proposta de pressupostos en la qual han estat treballant des de la pressa de possessió. La sessió començarà a les vuit del vespre i es podrà seguir, com és habitual, via streaming per la freqüència de Ràdio Nova al 107.7 i també des del portal de comunicació vilanovainformacio.cat i televisiovilanova.cat.

La convocatòria de l’ordre del dia està publicada a la pàgina municipal vilanovadelcami.cat. Estarà centrada sobretot en els punts de l’àrea d’Economia i Hisenda: pressupost, modificació de la relació de llocs de treball, proposta d’establiment de l’hora d’inici de les sessions plenàries, modificació del nom i la designació de membres a les comissions informatives i nomenament de representants en els òrgans col·legiats.

També destaquen tres mocions: dues presentades per ERC, una primera sobre l’acollida als refugiats i una altra per a l’adopció a l’Ajuntament del salari mínim de mil euros, i la tercera moció,presentada pels grups municipals del PSC, VA, VV i Decide i fer front a l’estigma i la discriminació relacionats amb l’epidèmia del VIH/Sida.