Dia de portes obertes, una jornada especial als Maristes d’Igualada
D

27 de febrer de 2018

El diumenge, dia 18 de febrer, l’escola Maristes va viure una jornada molt especial. Els mestres i professors van tenir ocasió d’ensenyar i explicar tot allò que som i fem: educació en valors, l’atenció a la diversitat, el seguiment individual, la constància i la innovació, però també els espais i eines de què disposem per assolir-ho: laboratoris, tallers, racons, espais de lectura, recursos tecnològics, etc.

Molts dels nostres alumnes, repartits entre els diferents espais i aules, mostraven als visitants com és l’activitat diària a l’escola.

Les famílies van poder visitar i interactuar en els diferents espais, escoltar les explicacions dels mestres i professors, preguntar, resoldre dubtes… Al final un petit refrigeri ofert per l’AMPA culminava la jornada.

Des d’aquí convidem a tothom qui vulgui veure l’escola en moviment, a trucar per concertar una visita. El dia 21 de març, a les 19 h, tindrà lloc una xerrada informativa sobre la Llar d’Infants i Infantil, a la que es podrà assistir lliurement. Els qui formem part de l’equip docent de Maristes ens sentim orgullosos de participar d’aquest projecte i ens encanta poder-ho mostrar i explicar.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?